INGREDIENSER
- 4 kyllingebrystfileter
- 1 1/2 dl Hellmann’s mayonnaise
- 3 spsk vand
- 3 dl panko rasp
- 1 rødløg skrællet og tyndt skivet
- 8 salatblade skyllede og plukkede
- 4 burgerboller
- Hellmann’s Garlic & Herb Sauce
- olie til stegning
- salt
Kimchislaw
- 4 spsk Hellmann’s mayonnaise
- 1 dl kimchi lage og kål
- 1 gulerod revet
- 2 dl hvidkål tyndt snittet
- 4 salatløg hakkede
- salt
FREMGANGSMÅDE
-
Bland alle ingredienserne til kimchislaw sammen, smag til med salt.
-
Bland 1 ½ dl Hellmann’s Mayo med vand og kom det i en dyb tallerken. Kom panko rasp i en anden tallerken. Salt kyllingebrystfileterne og vend dem derefter i mayonnaiseblandingen og sidenhen i pankoen. Tryk godt så pankoen sidder fast.
-
Varm en pande med olie og steg de panerede brystfileter cirka 4 minutter på hver side, eller til kernetemperaturen er 70 grader.
-
Rist burgerbollerne, læg salat, løg, kimchislaw og kyllingen på. Servér med Hellmann’s Garlic & Herb Sauce og sweet potato fries.