Djævleæg

Vil du gøre dit djævelæg ekstra godt? Brug vores gode mayonnaise - Mad smager bedre med Hellmann's

Forberedelsestid

10 min

Tilberedningstid

9 min

INGREDIENSER

  • 6 æg
  • 1 spsk grøn karrypasta
  • 1 dl Hellmann's mayonnaise
  • Evt. Tabasco eller Sirachi efter temperament
  • salt og peber
  • 1 tsk tørrede chiliflager
  • 1 spsk finthakket purløg

FREMGANGSMÅDE

  • Kog æggene i 9 minutter. Køl dem straks af i iskoldt vand og pil dem.

  • Del dem i halve og tag blommen ud med en ske.

  • Mos æggeblommerne med curry paste og rør Hellmann’s mayonnaise i. Smag til med salt og peber.

  • Fordel blandingen i de halve æg. Har du en sprøjtepose med stjernetyl, kan du bruge den.

  • Drys med chiliflager og finthakket purløg.