INGREDIENSER
- 8 skiver bacon
- 2 fed hvidløg knuste
- 400 gram fettuccine
- 4 store æg
- 0,75 dl Hellmann’s Sundried Tomato & Basil
- 3 spsk mælk
- 1 knsp salt
- 1 knsp peber friskkværnet eller stødt
- 1 dl parmesanost revet
- 250 gram cherrytomater halverede
FREMGANGSMÅDE
-
Steg baconskiverne sammen med hvidløget i en stor stegepande ved middelhøj varme til de er sprøde og gyldne. Fjern dem fra panden, placér på et stykke køkkenrulle for at fjerne overflødigt fedt og skær dem derefter i mindre stykker.
-
Kom hvidløgs- og baconfedtet fra panden over i en lille skål.
-
Bring en stor gryde vand i kog. Tilsæt salt og derefter pastaen. Kog til pastaen er al dente.
-
I mellemtiden mixes æg, Hellmann’s Sundried Tomato & Basil, mælk, salt, peber og hvidløgs- og baconfedtet i en skål til blandingen er jævn. Anvend f.eks et piskeris.
-
Dræn den færdigkogte pasta, men gem 1 dl af pastavandet.
-
Tilsæt æggeblandingen og baconstykkerne. Rør rundt til blandingen er godt fordelt i pastaen og spæd med pastavand til du får en cremet og jævn konsistens.
-
Tilsæt friskrevet parmesanost og de halverede cherrytomater, rør rundt og servér med det samme.