Forårskartoffelsalat

Forårskartoffelsalat er perfekt til Hellmanns mayonnaise

Forberedelsestid

20 min

Tilberedningstid

20 min

INGREDIENSER

  • 1 kg kogte og pillede aspargeskartofler
  • 1 spsk limesaft
  • 1 spsk sukker
  • 1 løg, finthakket
  • 6 syltede drueagurker, skåret i små terninger
  • 1 dl Hellmann's mayonnaise
  • 2 tsk Maille dijonsennep
  • 1 dl tykmælk, cremefraiche 18% eller Ymer
  • salt og peber
  • 1 bundt forårsløg
  • 150 g friske grønne asparges

FREMGANGSMÅDE

  • Skær kartoflerne i skiver eller tern.

  • Bland limesaft og sukker og tilsæt finthakket løg, drueagurker.

  • Rør Hellmann’s mayonnaise og Maille dijonsennep sammen med blandingen og tilsæt tykmælk.

  • Smag til med salt og peber.

  • Vend kartofler og hakket forårsløg i.

  • Kog asparges i ½ minut og kom dem straks i iskoldt vand så de bevarer den flotte, grønne farve. Skær asparges i mindre stykker og vend dem i kartoffelsalaten.