INGREDIENSER
- 1 kg kogte og pillede aspargeskartofler
- 1 spsk limesaft
- 1 spsk sukker
- 1 løg, finthakket
- 6 syltede drueagurker, skåret i små terninger
- 1 dl Hellmann's mayonnaise
- 2 tsk Maille dijonsennep
- 1 dl tykmælk, cremefraiche 18% eller Ymer
- salt og peber
- 1 bundt forårsløg
- 150 g friske grønne asparges
FREMGANGSMÅDE
-
Skær kartoflerne i skiver eller tern.
-
Bland limesaft og sukker og tilsæt finthakket løg, drueagurker.
-
Rør Hellmann’s mayonnaise og Maille dijonsennep sammen med blandingen og tilsæt tykmælk.
-
Smag til med salt og peber.
-
Vend kartofler og hakket forårsløg i.
-
Kog asparges i ½ minut og kom dem straks i iskoldt vand så de bevarer den flotte, grønne farve. Skær asparges i mindre stykker og vend dem i kartoffelsalaten.