INGREDIENSER
- 16 stykker tigerrejer uden skal
- 1 tsk salt
- ½ tsk stødt sort peber
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 1 spsk brun farin
- 1 tsk chilipulver
- 1 tsk hakket ingefær
- 1 tsk paprikapulver
- 2 spsk vegetabilsk olie
- 1 lime, 1 tsk limesaft
- 2 spsk hakket koriander
- Hellmann's Creamy Sweet Chili sauce
- Ristede peanuts
FREMGANGSMÅDE
-
Kom rejerne på spyddene.
-
Kværn krydderierne i en blender ved at tilsætte salt, peber, hvidløg, brun farin, chilipulver, ingefær, paprikapulver, vegetabilsk olie og limesaft, indtil du får en jævn konsistens.
-
Marinér rejerne med krydderier i ca. 10 min.
-
Grill spyddene kort på begge sider, og pynt til sidst med koriander.
-
Servér med Hellmann’s Creamy Sweet Chili sauce og ristede peanuts.