Grillspyd med kylling

Marineret kylling og grøntsager på spyd tilberedt til perfektion med Hellmann’s Creamy Sweet Chili sauce.

Forberedelsestid

40 min

Tilberedningstid

20 min

INGREDIENSER

  • 3 spsk vegetabilsk olie
  • 1 spsk sojasauce
  • 1 lille fed hvidløg, finthakket
  • Saft af 1 lime
  • ½ tsk honning
  • 2 kyllingebrystfileter (150 g hver) skåret i tern
  • 1 rød peberfrugt skåret i store terninger
  • Hellmann Creamy Sweet Chili sauce

FREMGANGSMÅDE

  • Bland olie, sojasauce, hvidløg, limesaft og honning.

  • Kom kyllingetern og rød peberfrugt på spyddene, skift mellem kylling og peberfrugt.

  • Hæld marinaden over, og marinér spyddene i 30 minutter.

  • Grill kyllingespyddene, indtil de er gennemstegte.

  • Servér satayspyddene med Hellmann’s Creamy Sweet Chili sauce.