INGREDIENSER
- 1 bundt friske asparges
- 1 bundt nye gulerødder med top
- 1 pakke bimi (aspargesbroccoli)
- 2 dl Hellmann's mayonnaise
- 1 spsk estragoneddike
- 1 tsk Maille dijonsennep
- 1 bundt frisk estragon
- salt og peber
- 100 g fetaost
FREMGANGSMÅDE
-
Knæk bunden af aspargesene og skræl gulerødder.
-
Del gulerødder i halve eller kvarte på den lange led.
-
Kog gulerødder, asparges og bimi i ½ minut i rigeligt salat vand.
-
Kom straks de kogte grøntsager i isvand og lad dem køle af.
-
Dup dem tørre i et rent viskestykke og fordel dem på et fad.
-
Rør Hellmann’s mayonnaise med estragoneddike, dijonsennep og masser af finthakket estragon.
-
Fordel dressingen over grønsagerne og top med smuldret feta og friske estragonblade