HURTIG OG NEM OPSKRIFT PÅ KRYDRET PEBER- OG KYLLINGEWRAP | Hellmann's Denmark

HURTIG OG NEM OPSKRIFT PÅ KRYDRET PEBER- OG KYLLINGEWRAP

Har du en rest kylling? Brug den i den superhurtige og nemme opskrift på krydret peber- og kyllingewrap. Så godt har rester aldrig smagt før!

Forberedelsestid

10 min

Tilberedningstid

15 min

Del det

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

INGREDIENSER

  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1/2 tsk tørrede oreganoblade
  • 1/4 tsk cayennepeber eller 1/2 tsk paprika
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stort kyllingebrystfilet uden skind og ben skåret i strimler
  • 2 peberfrugter (gul og rød) i skiver
  • 2 rødløg i tykke skiver
  • 4 mellemstore wraps eller tortillaer opvarmet som anvist på pakken
  • 1 lime skåret i kvarte
  • 4 spsk hakket frisk koriander
  • 4 spsk Hellmann's mayonnaise

FREMGANGSMÅDE

  1. BLAND koriander, spidskommen, paprika, oregano og cayennepeber i en lille skål, og sæt det til side.

  2. OPVARM olie i en stor slip let-pande ved medium-høj varme, og steg kylling, peberfrugter og løg under jævnlig omrøring i 5 minutter. Drys krydderiblandingen i. Steg ca. 3 min. under jævnlig omrøring, indtil det hele er dækket af krydderier, og kyllingen er gennemstegt.

  3. LÆG kyllingeblandingen jævnt langs med midten af hver af de varme wraps. Pres derefter en limebåd over hver, og drys med 1 spsk. koriander. Top hver wrap med 1 spsk. Hellmann's® Real Mayonnaise. Rul dem sammen, og skær dem i halve.