INGREDIENSER
- 1 tsk stødt koriander
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1/2 tsk tørrede oreganoblade
- 1/4 tsk cayennepeber eller 1/2 tsk paprika
- 2 spsk olivenolie
- 1 stort kyllingebrystfilet uden skind og ben skåret i strimler
- 2 peberfrugter (gul og rød) i skiver
- 2 rødløg i tykke skiver
- 4 mellemstore wraps eller tortillaer opvarmet som anvist på pakken
- 1 lime skåret i kvarte
- 4 spsk hakket frisk koriander
- 4 spsk Hellmann's mayonnaise
FREMGANGSMÅDE
-
BLAND koriander, spidskommen, paprika, oregano og cayennepeber i en lille skål, og sæt det til side.
-
OPVARM olie i en stor slip let-pande ved medium-høj varme, og steg kylling, peberfrugter og løg under jævnlig omrøring i 5 minutter. Drys krydderiblandingen i. Steg ca. 3 min. under jævnlig omrøring, indtil det hele er dækket af krydderier, og kyllingen er gennemstegt.
-
LÆG kyllingeblandingen jævnt langs med midten af hver af de varme wraps. Pres derefter en limebåd over hver, og drys med 1 spsk. koriander. Top hver wrap med 1 spsk. Hellmann's® Real Mayonnaise. Rul dem sammen, og skær dem i halve.