INGREDIENSER
- 200 gram hakket lammekød eller anden fars
- 1 løg skåret i små tern
- 2 tsk spidskommen malet
- 1 spsk ras el hanout
- 2 gram citronskal friskrevet
- 3 fed hvidløg knuste
- 1/2 dl persille hakket
- 1 spsk Knorr kødfond
- 1 tynd pizzabund kit/færdiglavet
- 2 spsk harissakrydderi
- 2 dl flåede dåsetomater hakkede
- 200 gram halloumi revet
- bagepapir
Ved servering
- Hellmann’s Garlic & Herb
FREMGANGSMÅDE
-
Sæt en bageplade i ovnen og forvarm til 225 grader.
-
Brun farsen med løg, hvidløg, spidskommen og ras el hanout. Tilsæt citronskal, kødfond og persille.
-
Læg pizzabunden på et stykke bagepapir.
-
Bland harissa og flåede, hakkede tomater. Smør harissa-saucen ud på dejen og kom den stekte fars ovenpå. Afslut med revet ost. Tag den varme bageplade ud af ovnen og placér pizza og bagepapir på den. Bag manakishen i ovnen i 7-10 minutter. Brødet skal blive hvidt og blødt men ikke få farve.
-
Servering: servér friskbagt og top med Hellmann’s Garlic & Herb. Skær ud som pizza eller fold den.