OPSKRIFT PÅ CREMET ONE POT MED GRØNTSAGER OG PASTA

Masser af friske grøntsager vendt med en rest pasta og en fyldig, lækker sauce af Real Mayonnaise, citronskal og parmesan. Så godt!

Forberedelsestid

10 min

Tilberedningstid

20 min

INGREDIENSER

  • 225 g cherrytomat
  • 2 squash i skiver
  • 2 spsk olivenolie delt
  • 225 g frisk broccolibuket blancheret
  • 450 g overskydende pastapenne
  • 3 spsk Hellmann's mayonnaise
  • 3 spsk cremefraiche
  • 0,6 dl revet parmesanost
  • revet skal af 1 citron
  • Basilikumblade (kan udelades)

FREMGANGSMÅDE

  1. Opvarm ovnen til 200 °C. Læg cherrytomater og squash på en bageplade med kant, og dryp med 1 spsk. olie. Rist dem i 10-15 minutter, eller indtil tomaterne begynder at danne blærer.

  2. OPVARM den resterende olie i en stor slip let-pande ved medium-høj varme. Tilsæt blancheret broccoli, ristede squash og tomater, pasta og lidt varmt vand, og lad det koge under omrøring, indtil pastaen er rygende varm.

  3. RØR Hellmann's® Real Mayonnaise og cremefraiche i, og derefter parmesan, citronskal og evt. basilikum. Krydr evt. med salt og sort peber, og servér straks.