INGREDIENSER
- 225 g cherrytomat
- 2 squash i skiver
- 2 spsk olivenolie delt
- 225 g frisk broccolibuket blancheret
- 450 g overskydende penne-pasta
- 3 spsk Hellmann's mayonnaise
- 3 spsk cremefraiche
- 0,6 dl revet Parmesan
- revet skal af 1 citron
- Basilikumblade (kan udelades)
FREMGANGSMÅDE
-
Opvarm ovnen til 200 °C. Læg cherrytomater og squash på en bageplade med kant, og dryp med 1 spsk. olie. Rist dem i 10-15 minutter, eller indtil tomaterne begynder at danne blærer.
-
OPVARM den resterende olie i en stor slip let-pande ved medium-høj varme. Tilsæt blancheret broccoli, ristede squash og tomater, pasta og lidt varmt vand, og lad det koge under omrøring, indtil pastaen er rygende varm.
-
RØR Hellmann's® Real Mayonnaise og cremefraiche i, og derefter parmesan, citronskal og evt. basilikum. Krydr evt. med salt og sort peber, og servér straks.