INGREDIENSER
- 4 dl sushiris kogt ifølge instruktionerne på pakken
- 400 gram gravad laks
- 3 1/2 spsk japansk soyasauce
- 1 1/2 spsk sesamolie
- 1 spsk rød chili finthakket
- 1 spsk limesaft friskpresset
- 1 spsk ingefær friskrevet
- 2 avocado
- 1/2 agurk skrællet og skåret i 1 cm tern
- 2 dl spirer efter eget valg
- 2 salatløg tyndt skivede
- 2 spsk sesamfrø ristede
- 1 koriander frisk
- Hellmann’s Spicy Tomato & Red Pepper
FREMGANGSMÅDE
-
Rør marinaden til fisken sammen ved at blande soya, sesamolie, chili, limesaft og ingefær. Skær fisken i tern og lad dem marinere i 30-60 minutter.
-
Del avocadoen og fjern stenen. Skær kødet i skiver.
-
Skræl, halvér og udkern agurken. Skær den i 5 mm tynde skiver.
-
Skær salatløget i tynde skiver.
-
Fordel risen på 4 store tallerkener. Top med fisk, grøntsager, ristede sesamfrø og frisk koriander samt Hellmann’s Spicy Tomato & Red Pepper.