INGREDIENSER
- 8 tortillas små
- 400 gram flanksteak
- 1 spsk tacokrydderi
- 1/2 agurk tyndt skåret/høvlet
- 1 avocado, tyndt skivet
- 1 rødløg tyndt skivet
- 1 gulerod skåret i 1 cm tern
- 1 dl Hellmann’s Avocado & Lime Sauce
- 4 spsk koriander friskhakket
- 1/2 fed hvidløg revet eller knust
- 2 lime
- 1 dl chunky salsa hot
- 1/2 tomat skåret i små tern
- 1 dl kidneybønner kogte
- 1 tsk sukker
- 1/2 tsk salt
- 3 spsk olie
FREMGANGSMÅDE
-
Bland rødløg, sucker, salt og saften af 1 lime. Gnid ind i kødet og lad hvile i 30 min.
-
Bland Hellmann’s Avocado & Lime Sauce med 2 spsk friskhakket koriander, revet hvidløg og saften af ½ lime.
-
Bland chunky salsa med tomat, saften af ½ lime, kidneybønner og 2 spsk friskhakket koriander.
-
Steg flanksteaken i cirka 4-5 min. i olie og krydr med tacokrydderi. Lad kødet hvile i 5 min. inden det skæres i tynde skiver.
-
Varm en stegepande og rist gulerodsternene i 1 spsk olie og lidt salt
-
Fordel alt i tortillabrødene og servér med Hellmann’s Avocado & Lime Sauce, limebåde og koriander.